Verbetering in de zorg

begint bij jezelf

Ook jij kunt de zorg veranderen.

Als jij wilt werken aan verbetering in de zorg, dan begint dat bij jezelf. Als ervaren mentor en coach geef ik, Arnout Orelio, je daar graag de juiste inzichten toe. Door zelf Lean principes toe te passen in de zorg, ga je eventuele obstakels in het huidige zorgsysteem moeiteloos te lijf. Zo kun jij jezelf continu verbeteren, waardoor je nu en in de toekomst kwaliteitsvolle zorg kunt blijven leveren aan jouw patiënten en cliënten.

Mijn coaching voor verbetering in de zorg werkt tevens positief mee aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Als ervaren mentor voorzie ik je daarbij, via mijn boeken en 1-op-1 coaching op de werkvloer, graag van de juiste ondersteuning. Werken in de zorg is een prachtig en dankbaar beroep. Uiteraard heb jij als zorgverlener respect voor mensen en het leveren van meerwaarde hoog in het vaandel staan.

Toch valt dit niet altijd mee. Vaak word je belemmerd door de huidige werkprocessen die het zorgsysteem met zich meebrengt. Als kleine schakel in de ketting denk je dat je hier zelf niets aan kunt veranderen. Toch is niets minder waar. Aan de hand van de Lean principes en het ontwikkelen van je leiderschap, kan ook jij de zorg veranderen. Je begint daarvoor altijd bij jezelf als de bron.

Samen met jou streef ik naar een verbetering van wel 50-90%.

Door zelf verbetering in de zorg te realiseren en hiervan te leren, kun je ook je collega’s helpen. Door je kennis te delen en in standaarden vast te leggen, realiseer je niet slechts een eenmalige procesverbetering, maar blijven deze verbeteringen in de toekomst bestaan. Jouw leiderschap in de zorg kun je op deze manier steeds verder uitbreiden op de werkvloer. Als ervaren mentor sta ik graag voor je klaar gedurende dit proces. Je kunt rekenen op waardevolle handvatten en adviezen die je direct toe kunt passen in de praktijk.

Leiderschap in de zorg, samen met Arnout Orelio, betekent dat je investeert in jouw prestaties en je persoonlijke ontwikkeling. Ik help je jouw kwaliteiten als leider te ontwikkelen. Door (jezelf) continu te blijven verbeteren, krijg je tevens meer inzicht in hoe je jouw collega’s actief kunt betrekken bij dit proces en op welk vlak verdere verbetering mogelijk is.

Samen met jou streef ik naar een verbetering van wel 50-90%. Natuurlijk beginnen we daarbij altijd klein en bij de bron. Als mentor en coach heb ik meerdere boeken geschreven. Lees in mijn boeken over al mijn ervaringen en resultaten in de zorg, gerealiseerd aan de hand van de lean principes. Je leert hoe ook jij zorg van topkwaliteit leveren terwijl je werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Neem vrijblijvend contact met mij op als je jouw leiderschap in de zorg wilt verbeteren.

Ontvang dit gratis ‘Paspoort’ om:

  • Je processen beter te begrijpen.
  • Te zien waar verbetering mogelijk is.
  • Ideeën om te zetten in actie.
Arnout Orelio - Auteur, Spreker en Mentor
Neem vrijblijvend contact met me op: +31(0)683335692 of via arnout@mensenbetermaken.nl
Verbetering in de zorg begint bij jezelf - Leiderschap in de zorg - Lean principes in de zorg - Voorbeelden, cases en artikelen over procesverbetering
BTW: NL003803787B06 - KvK: 83285512 - Privacyverklaring