Leiderschap in de zorg

Arnout Orelio

Leiderschap in de zorg begint met het continu verbeteren van je eigen werk.

Als je wilt werken aan jouw leiderschap in de zorg, sta ik voor je klaar. Ik werk samen met jou aan je persoonlijke ontwikkeling als leider en het continu verbeteren van jouw processen. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit in welke rol je in de gezondheidszorg werkzaam bent. Ik help iedereen die veranderingen wil realiseren, artsen en andere leiders.

Het huidige zorgsysteem kan voor behoorlijk wat obstakels zorgen. Deze kunnen er in de praktijk zelfs voor zorgen dat jij niet de zorg kunt verlenen, zoals jij deze voor ogen hebt. Toch is dit wel mogelijk. Als je het probleem aanpakt bij de bron, kan ook jij lean zorg gaan verlenen door je mindset en manier van denken te veranderen. Mijn coaching leert je hoe jij jouw rol als leider kunt uitdiepen en toepassen in de praktijk.

Leiderschap in de zorg begint met het continu verbeteren van je eigen werk. Daardoor werk je effectief aan procesverbetering en los je zelf problemen op die jouw hinderen in de uitvoering van je werkzaamheden. Natuurlijk staan respect voor mensen en het verlenen van meerwaarde voor de patiënten en cliënten daarbij altijd centraal. Lean zorg brengt daarmee een verbetering tot wel 90% teweeg.

Leiderschap in de zorg vergt de juiste persoonlijke ontwikkeling.

Via mijn boeken en aan de hand van mijn 1-op-1 coaching help ik je graag bij de juiste ontwikkeling voor jou op dit moment. Als mentor help ik je jouw leiderschap te ontwikkelen en te verbeteren. Door deze persoonlijke transformatie ben jij in staat om jouw vaardigheden als leider door te kunnen ontwikkelen. Uiteraard ligt de kern bij jezelf waarna je ook jouw directe omgeving kunt motiveren tot procesverbetering in de zorg.

Zo werken jullie samen continu aan verbetering, gericht op meerwaarde voor de patiënten en cliënten. Je realiseert zo vloeiende processen. Mijn methoden en frisse blik, op basis van Lean principes, zijn zowel beschikbaar voor artsen als andere leiders in de gezondheidszorg. Om de hoogst haalbare resultaten te kunnen bereiken, maak ik gebruik van een aanpak die is gericht op de ontwikkeling van jouw leiderschap, waardoor je leert zelfstandig continu te verbeteren. Zo kun je voor jezelf de problemen waar je hinder van ondervindt oplossen. Niet alleen voor nu, maar zekere ook voor in de toekomst.

Door de procesverbetering die dit in gang zet, kun je je patiënten en cliënten de zorg bieden die zij nodig hebben. Zonder dat je daarbij gehinderd wordt door obstakels en hinderlijke problemen in het zorgsysteem. Ik leer je verspilling te herkennen, en je problemen op te lossen aan de bron. Investeer in jouw persoonlijke ontwikkeling!

Ontvang dit gratis ‘Paspoort’ om:

  • Je processen beter te begrijpen.
  • Te zien waar verbetering mogelijk is.
  • Ideeën om te zetten in actie.
Arnout Orelio - Auteur, Spreker en Mentor
Neem vrijblijvend contact met me op: +31(0)683335692 of via arnout@mensenbetermaken.nl
Verbetering in de zorg begint bij jezelf - Leiderschap in de zorg - Lean principes in de zorg - Voorbeelden, cases en artikelen over procesverbetering
BTW: NL003803787B06 - KvK: 83285512 - Privacyverklaring