Neem de leiding en maak meer tijd voor betere zorg.

Veilig, met compassie, zonder verspilling of gedoe.

Hallo, Ik ben Arnout

Ik ben ingenieur en Lean denker, met een passie voor het verbeteren van de zorg.

Via mijn boeken, workshops en 1-op-1 coaching op de werkvloer help ik artsen en andere leiders in de gezondheidszorg, over de hele wereld, hun leiderschap te ontwikkelen en hun processen te verbeteren.

Door mijn opleiding als ingenieur ligt mijn focus al mijn hele werkende leven op het helpen van mensen, bij het verbeteren van hun werk, op basis van Lean-principes.

De laatste 15 jaar richt ik me op de gezondheidszorg. Als jonge vader liep ik namelijk tegen zaken in de zorg aan, waarvan ik dacht: ‘dat moet beter kunnen!’ Dus begon ik aan mijn missie om het Lean gedachtegoed, van continu verbeteren met respect voor mensen, in de zorg te verspreiden.

Ik heb honderden artsen en ander leiders opgeleid tot zelfstandig verbeteraars. Op basis van mijn ervaringen schrijf ik boeken en vertaal deze naar het Engels. Als mentor help ik je om een beter leider te worden en de zorg voor je patiënten te verbeteren.

Wil je mijn ideeën, concepten, tips en tools ontvangen?

Abonneer je op mijn blog

Wil je mijn ideeën, concepten, tips en tools succesvol toepassen in de praktijk?

Boek een gratis gesprek
Arnout Orelio - Auteur, Spreker en Mentor
Neem vrijblijvend contact met me op: +31(0)683335692 of via arnout@mensenbetermaken.nl
Verbetering in de zorg begint bij jezelf - Leiderschap in de zorg - Lean principes in de zorg - Voorbeelden, cases en artikelen over procesverbetering
BTW: NL003803787B06 - KvK: 83285512 - Privacyverklaring